Cairns zondag 29-12

december 29, 2019

Vanmorgen vroeg opgestaan 6.00 uur want vandaag vlogen we van Sydney naar Cairns. En wij ons afvragen hoe lang het vliegen was want wij dachten dat het 2 uur vliegen was vertrek 8.45 aankomst 10.45 maar wat blijkt Cairns heeft een andere tijd het is hier 1 uur eerder dan in Sydney. Dus een tijdsverschil met Nederland van 9 uur IPV 10 uur t.o.v. Nederland. Dus de vlucht duurde 3 uur. Weer wat geleerd.

Goede vlucht gehad zaten op de eerste rij lekker veel beenruimte. Waar we bij de andere vluchten Aziatische sterwadessen hadden hadden we vandaag locals van Virgin Airlines, denk aan hun te merken dat de vliegtuig maatschappij naam niet op hun slaat.  vlogen op tijd en met de taxi zo in het hotel.

Waren er al om 11.00 uur en de kamer was ready om 15.00 uur dus naar het zwembad en deze is buiten er zit ook een jacuzzi bij, en ligbedjes het hotel heeft fitnessruimte die 24/7 open is.

Wij logeren in Double Tree by Hilton dus meer een leisure hotel maar echt geweldig. Hotel ligt aan het strand en aan de promenade.

In Cairns merk je gelijk het verschil het ligt meer naar de evenaar toe, het klimaat lijkt op die van Curaçao en Argentinië. De natuur is groener met palmbomen regenwouden en Cairns is echt een toeristen plaats.