Sydney Maandag 23-12

december 23, 2019

De dag begon al vroeg wij lopen nu 10 uur voor op jullie. Vanmorgen om 7.00 uur opgehaald met een grote bus voor een city tour en echt de hele stad gezien.

Het weer is super ongeveer 25 graden en van de bosbranden is niks te merken. Tot het weekend blijft het deze temperatuur en dat is voor ons lekker zomerweer en de mensen zijn blij omdat ze de bosbranden/rook onder controle hebben. Safety first!

De tour naar het strand,de opera van Sydney, dat ding wat je altijd met oud en nieuw ziet. Een stuk gewandeld met een gids, er wordt hier een gebouw neer gezet met een casino en penthouses van meer dan 115 miljoen Australiese dollar, dus dat lijkt super veel maar is eigenlijk maar 57,5 miljoen euro dus valt best mee kijk je wel uit op de stad en zee. daarna werden we letterlijk gedropt! En kon iedereen zelf kijken wat je wilde gaan doen.

Hebben geluncht aan het water. En daarna terug gelopen door de winkel straat, wel ff de weg gevraagd aan een politieagente, ons hotel blijkt tegen over het mooiste winkelcentrum van de wereld te liggen dus gaan er morgen kijken.

Ook kun je voor € 3,00 met de tram zodat je de hele stad kunt rondtoeren. De congierge van het hotel waar wij een pas konden kopen in een grote supermarkt naast ons hotel ook handig voor eten en drinken!

Het hotel is echt super mooi wij hebben een kamer op de 28ste verdieping er zijn er 43

Hebben vanavond bij het zelfde restaurant East Side gegeten waar we hebben geluncht. Echt super lekker!