Sydney dinsdag 24-12

december 24, 2019

Vandaag zijn we om 9.00 uur opgestaan en naar de Spa in het hotel gegaan. Een groot zwembad met jacuzzi en 3 sauna’s

Naar een uurtje zijn we boodschappen gaan doen een fles cola fles ICE tea en 2 flesjes sinaasappelsap en muffins en ham kaas broodjes gehaald. Alles voor nog geen 10 euro. Dus voor twee dagen hebben we ontbijt.

Daarna even op de kamer en naar een kerk die tegen over ons hotel zit.

Wij wilde een kaarsje branden voor papa en mama maar het was een protestantse kerk en die hebben dat niet.

Daarna met de bootferry naar Manly Beach een tocht van 20 minuten. Manly is het mooiste strand van heel Australië en idd het is heel mooi.

Op Shelly Beach een gedeelte van Manly hebben wij tussen de rotsen in zee een klein beetje as van mama en papa achter gelaten. Zij reizen met ons mee er zit een klein beetje as in mijn portemonnee. En we laten ook ondanks dat ze er niet zelf zijn geweest een stukje van hun achter aan de andere kant van de wereld.

Na een leuke dag op het strand weer met de bootferry en tram weer terug naar het hotel.

Naar het eten zijn wij naar de St. Andrews Cathedral gegaan voor de kerstmis, de kerk was een protestantse kerk, en de dienst begon om 20.00 uur.

In de kerk zaten ruim 1000 mensen van verschillende afkomsten. Na de opening door de dominee dat heet hier the minister deed een mevrouw een gebed,ze vroeg o lord gives us rain.

En help ons om de branden te blussen, echt super heftig omdat te horen..

En nadat ze de woorden had uitgesproken onweerde het een paar keer en begon het te regenen. Als dus duizend mensen iets vragen…

Er werden verschillende gebeden gedaan onder andere ook voor alle  mensen op aarde. En voor mensen die het moeilijk hebben. Maria wordt hier Mary genoemd. Het was indrukwekkend om deze dienst mee te maken