Brisbane zaterdag 4-1

januari 1, 2020

Vanmorgen ontbeten, uit gechecked en gevraagd om een taxi. De taxi was er helaas al in een paar minuutjes, Dennis stond nog met de receptioniste te praten en moest het gesprekje afbreken. Volgens Ant duurde het uitchecken twee keer zolang bij mij dan bij de andere  gasten ervoor en hij zei ik had geen idee waar jullie het allemaal over hadden. Het leek wel of jullie elkaar kende maar waarvan, en misschien dat ik iets gemist heb…. Laten we het zo zeggen Natalie is een typische Aussie.

Met de taxi naar het vliegveld, met onze eigen rijstijl duurt dat zo’n ongeveer 15 minuten maar wij waren er binnen 10 minuten.

Daarna wachten in de rij, zie foto. Wij hebben gekozen voor een “niet opvallende” kleur koffer. Dit is wel lastig want nu kunnen we hem op de loopband niet zo makkelijk herkennen…. 

Dat de meeste vrouwen niet kunnen autorijden en kaartlezen is algemeen bekend. Maar sinds vandaag weten we ook dat ze niet kunnen vliegen. We hadden namelijk een vrouwelijke piloot. Ze had waarschijnlijk in de lucht niet de geasfalteerde weg maar het zandpad met hobbels gekozen. Van de vlucht van 120 minuten hebben we namelijk 92,5 minuut heen en weer geschud, wat een turbelentie. Tenminste dat vond Ant, viel best mee ben zel?ongeveerlijk de autowegen in Duitsland gewend en dit was vergelijkbaar. 

Na het inchecken, wij waren om 12.30 uur in het hotel en de incheck tijd is Normaal 15.00 uur maar omdat wij nu al 15 dagen in een Hilton hebben gezeten, bedoel een hotel van de keten. En niet Nicky of Parijs de klein dochters bankje opa Hilton.. Zijn we zilver members, soort VIPs  en dat betekende dat we gelijk een kamer hadden. Dus wij blij kunnen we gelijk bijkomen van de vlucht was maar 2 uurtjes maar toch ff gelijk door naar het zwembad. Maar we staan bij de kamer zijn ze die aan het verbouwen dus terug naar de receptie kregen gelijk een andere kamer, en als excuus want ze vonden het echt heel vervelend, is het natuurlijk ook wel wat he! zijn 3 minuten naar de kamer gelopen terug naar de receptie andere kamer en binnen 10 minuten alles bij elkaar hadden we een mooie kamer. Als tegemoetkoming kregen we een fruitmand op onze kamer. 

Daarna naar het zwembad… We hebben al heel wat raars meegemaakt aan de swimmingpools van Japanners/ Chinezen die met kleren aan(lange mouwen en lange broek) gaan zwemmen en in de zon liggen. Maar vandaag was wel de topper, een man die sprekend de kerstman was in het zwembad met paraplu. We denken dat hij deze uit voorzorg op had gedaan zodat hij als het ging regenen niet helemaal nat zou worden. Voor de komende week is er geen regen voorspelt maar een goede voorbereiding is het halve werk….meneer vroeg of ik een foto van hem wilde maken voor zijn vrouw. Ik had natuurlijk al 2 foto’s van hem genomen. Iemand met een paraplu in het water duh! Verder wel een aardige man hij vertelde dat hij in Australië woonde maar van zijn werk kwam in Finland (toch de echte kerstman?!)

Ik heb zijn email mocht iemand een kerstverlanglijstje willen mailen naar hem!!!