Brisbane woensdag 8-1

januari 5, 2020

Na gisteren een dag van Excursie hadden we vandaag een relaxte dag gepland. Naar eerst uitgeslapen te hebben, gingen wij ontbijten het meisje die de leiding heeft over het ontbijt ze heet Sophie vroeg waar komen jullie vandaan, ik zei raad eens ze zei Germany waarop ik zei bijna goed. Wij komen uit Nederland. Toen gaf ze als tegenvraag raadt eens wat mijn achternaam is ik zei geen idee! waarop ze zei Elting. Wij dachten wtf, ik zei hetzelfde als de onze ze zei ja dat is nu nog niet mijn achternaam hoor maar misschien over een tijdje??? Het ontbijt is echt heel lekker en Sophie zei Guys see you later. 

Naar het ontbijt zijn wij naar South Bank gelopen en daar is een reuzenrad waar we in zijn gegaan echt een geweldige uitzicht over de stad gehad. 

Waarna wij naar South Bank Social een beachhouse midden in de stad zijn gegaan waar we de middag heerlijk in de zon hebben gezeten. 

‘S avonds gegeten bij een restaurant tegenover het hotel. Wat op de eerste verdieping ligt waarbij je uitkijkt over de mooie winkelstraat en afgesloten met een drankje.