Adelaide 12-1

januari 10, 2020

Vandaag om 6.00 uur ons bedje uit want we gingen naar de dolfijntjes kijken en deze hadden geen last van een ochtend humeur en omdat het zondag was hadden ze denk ik vanmiddag vrij dus moesten wij vroeg met het bootje mee. De receptie had keurig ons breakfast boxen klaar gezet met daarin croissant muffin appel candybar en flesje juice. Zodat wij op ons gemak voordat we met de boot vertrokken ons ontbijtje in de haven konden op eten.

Met nog 48 andere gingen we op het bootje. Geen stoeltjes of zo maar gewoon op het dek zitten. 

Wij vaarde om half 8 weg en zagen de eerste flipper om 9.15 waarschijnlijk had die zich vergist in zijn rooster en was wat later begonnen. De boottocht was echt prachtig helemaal langs de kust gevaren. En in totaal 12 dolfijnen gezien.

Daarna zijn wij bij de enige strandtent die Adelaide kent, (mocht iemand denken wat zou ik eens gaan doen…? Hier is nog wel plek genoeg op het strand om knaken te verdienen. ) wat gedronken. En daar lekker in de zon gezeten want was vandaag super mooi strandweer.

Waarna wij bij de strandwacht reddingsclub boven op het dakterras met uitzicht op de zee hebben gegeten. Echt heel veel voor weinig geld. Daarna met de tram de rit duurt 40 minuten terug naar het hotel. Altijd mooi om te zien wat van verschillende soorten mensen met de tram reizen.