Adelaide 11-1

januari 10, 2020

Zaterdag 11 januari

Vandaag zijn wij eerst gaan ontbijten omdat wij morgen niét naar Kangaroo eiland gaan de excursie is geannuleerd omdat het daar te onveilig is. Hebben we gekeken naar een andere excursie. En dat is zwemmen met Flipper geworden. Flipper en zijn vriendjes zitten hier voor de kust en wij dachten die vinden het vast leuk een keer twee walrussen tegen te komen. En ons kijkt het ook een dol fijne excursie, de excursie stond op internet. Maar was ook bij de concergie te boeken. Die stond toch met zijn potlood te spelen (wij wisten niet eens dat die dingen nog bestonden) en hij heeft het ff geregeld met het excursie bedrijf. Wij mogen om 7.00 uur aantreden en dan ligt het mieppie van het ontbijt nog te ronken in haar bedje. Dus krijgen morgen ook hier een breakfast box mee.

Verder zijn wij vandaag naar het winkelstraat van Adelaide geweest, wij zagen er van de week een Apple store en hier zijn De iWatch helemaal in en scheelt 150 euro met Nederland dus wij gingen er 1 kopen. Maar net als bij IKEA is dit een “beleving” in de winkel werkt Ant heeft ze geteld bijna 35 man en er waren ook ongeveer zoveel klanten. Toen wij bij het iWatch “eiland” waren aangekomen hielp een aardige meid ons, ze vroeg welke ik hebben wilde en via een telefoon appte ze en kwam iemand anders het doosje brengen. Waarna ze vroeg Wil je dat wij hem installeren, ze zei zo gedaan voor ons hoor ik zei ja doe maar dan als je tijd hebt hé!!! 

Ze had mijn telefoon nodig en naam en ze zei o die moet ff worden geüpdate duurt 45 minuten hebben jullie de tijd. Ach hadden toch geen bus of boot te halen dus wij zeiden ja hoor. Ze nam ons mee naar een bureau met stoelen en zei tegen een collegaatje dit is Dennis installeer jij even zijn Iwatch, en toen zei ze Shelly helpt jullie verder. Na ongeveer 40 minuten kwam mijn telefoon weer tot leven na de update. En moesten de telefoon en iWatch met elkaar verbonden worden. Een blonde collega begon net met haar dienst en kwam kijken wat Shelly aan het doen was ze zei ik ben net dat meisje haar nieuwe telefoon aan het installeren duurt nog wel ff en bij een andere man was ze ook een iWatch aan het installeren en natuurlijk mijn iwatch.

Chayenne zei tegen ons hé Hallo dan, waar komen jullie vandaan dus ik zei Nederland. Ze zei tegen Shelly ik help deze guys wel verder. En naar 1,5 uur heb ik dus een werkende iWatch. Ja ik begon met dat het eerste meisje zei hebben we zo voor je geïnstalleerd!!! Er worden in de winkel aan kinderen van een jaar of 10 gewoon workshops computer robots programmeren via iPads gegeven. En het is er mega druk, niet normaal!


Het was vandaag koud in Adelaide maar een graad of 24 en dat zijn wij niet gewend gelukkig is het morgen gewoon weer 30 graden. Kwamen vandaag meer mensen tegen die het koud hadden paar meiden in bikini met wintermuts op! Een mevrouw deed dansjes op straat met waaiers dat is weer eens wat anders dan zo’n vals draaiorgel wat wij in Nederland hebben, ze begon met rustige muziek beetje André Rieu en eindigde met Alice WTF is Alice. Ze haalde best veel geld op en zou ons niks verbazen als mevrouw gewoon in een Mercedes Benz naar huis toe gaat.

Na het winkelen hebben we gezwommen in het hotel en ’s Avonds Tapas gegeten morgen dus weer vroeg ons nestje uit voor het dolfijntje knuffelen.